Prima pagină » Reteta Mini-calzone cu ciuperci și parmezan

Reteta Mini-calzone cu ciuperci și parmezan

by admind

Aceste mici plăcințele coapte aduc gustul Italiei într-un format ușor de servit și savurat. Interiorul cremos cu ciuperci și parmezan este surprinzător de intens.

Ingrediente:

  • 300 g aluat de pizza (gata făcut sau preparat în casă)
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapă mică
  • 50 g parmezan ras
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare, piper, oregano

Mod de preparare:

  1. Călește ceapa și ciupercile tocate până scad și devin aurii.
  2. Asezonează și lasă să se răcească, apoi adaugă parmezanul.
  3. Întinde aluatul și decupează cercuri de cca 10 cm.
  4. Pune o lingură de umplutură în centru și pliază, sigilând marginile.
  5. Coace la 200°C timp de 15-20 minute până devin rumene.

Poftă bună!

related articles