Prima pagină » Reteta Chifle cu brânză de capră și ceapă verde

Reteta Chifle cu brânză de capră și ceapă verde

by admind

Aceste chifle au un gust delicat și aromat, perfecte pentru micul dejun sau ca gustare caldă. Brânza de capră le oferă o savoare aparte.

Ingrediente:

  • 400 g făină albă
  • 1 plic drojdie uscată (7 g)
  • 200 ml lapte călduț
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 100 g brânză de capră sfărâmată
  • 2 fire ceapă verde tocate
  • 1/2 linguriță sare

Mod de preparare:

  1. Amestecă laptele cu drojdia și lasă 10 minute.
  2. Adaugă făina, oul, sarea, uleiul și frământă un aluat moale.
  3. Încorporează brânza și ceapa verde.
  4. Lasă la dospit 1 oră, apoi formează chifle.
  5. Coace la 180°C timp de 25-30 de minute.

Poftă bună!

related articles