Prima pagină » Reteta Biscuiți crocanți cu ovăz și stafide

Reteta Biscuiți crocanți cu ovăz și stafide

by admind

Biscuiți aurii, crocanți la exterior și moi la interior, perfecți pentru ceai sau gustare dulce între mese.

Ingrediente

  • 100 g unt moale
  • 80 g zahăr brun
  • 1 ou
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 100 g făină
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 50 g stafide

Mod de preparare

  1. Bate untul cu zahărul până devine cremos.
  2. Adaugă oul, apoi făina, ovăzul, praful de copt și scorțișoara.
  3. Încorporează stafidele și amestecă ușor.
  4. Formează biscuiți rotunzi și pune-i pe o tavă cu hârtie de copt.
  5. Coace-i la 180°C timp de 12–15 minute, până devin aurii.

Poftă bună!

related articles