Prima pagină » Reteta Ficat de porc prajit cu ceapa caramelizata

Reteta Ficat de porc prajit cu ceapa caramelizata

by admind

Un preparat clasic si savuros, ficatul de porc prajit cu ceapa caramelizata este o alegere excelenta pentru o masa rapida si gustoasa. Ceapa dulce si aurie completeaza perfect aroma bogata a ficatului, oferind un echilibru perfect intre dulceata si intensitatea gustului.

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar brun
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 lingura otet balsamic

Mod de preparare

  1. Spala bine ficatul si taie-l in felii potrivite.
  2. Curata ceapa si taie-o solzisori.
  3. Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa cu zaharul brun pana devine aurie.
  4. Adauga otetul balsamic si continua caramelizarea cateva minute.
  5. Separat, prajeste ficatul in putin ulei pana devine fraged.
  6. Amesteca ficatul cu ceapa caramelizata, condimenteaza dupa gust si serveste cald.

Pofta buna!

related articles