15
Un preparat clasic si savuros, ficatul de porc prajit cu ceapa caramelizata este o alegere excelenta pentru o masa rapida si gustoasa. Ceapa dulce si aurie completeaza perfect aroma bogata a ficatului, oferind un echilibru perfect intre dulceata si intensitatea gustului.
Ingrediente
- 500 g ficat de porc
- 3 cepe mari
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita zahar brun
- Sare si piper dupa gust
- 1 lingura otet balsamic
Mod de preparare
- Spala bine ficatul si taie-l in felii potrivite.
- Curata ceapa si taie-o solzisori.
- Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa cu zaharul brun pana devine aurie.
- Adauga otetul balsamic si continua caramelizarea cateva minute.
- Separat, prajeste ficatul in putin ulei pana devine fraged.
- Amesteca ficatul cu ceapa caramelizata, condimenteaza dupa gust si serveste cald.
Pofta buna!