Prima pagină » Reteta Omletă cu brânză de vaci și cașcaval

Reteta Omletă cu brânză de vaci și cașcaval

by admind

O omletă delicioasă, cremoasă și sățioasă, cu brânză de vaci și cașcaval, perfectă pentru un mic dejun energizant sau o gustare rapidă. Combinația de brânză de vaci ușor acrișoară și cașcavalul topit face această omletă un deliciu pe care nu-l vei uita ușor.

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 50 g brânză de vaci
  • 50 g cașcaval ras
  • 125 ml lapte integral (A2, 4-7%)
  • 30 g unt
  • 10 g pătrunjel proaspăt
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare

  1. Într-un bol, bate ouăle cu brânza de vaci. Adaugă laptele și condimentează cu sare și piper după gust. Amestecă bine până când compoziția devine omogenă.
  2. Adaugă pătrunjelul tocat mărunt și amestecă din nou.
  3. Într-o tigaie, topeste untul la foc mic, apoi toarnă amestecul de ouă și brânză.
  4. Presară cașcavalul ras deasupra omletei și lasă-o să se gătească la foc mic, sub capac, timp de 7-10 minute, până când se rumenește ușor și se topește brânza.
  5. După ce omleta este gata, rulează-o cu grijă și taie-o în felii.
  6. Servește imediat, adăugând un strop de pătrunjel proaspăt pentru un plus de prospețime.

Poftă bună!

related articles