Prima pagină » Reteta Prăjitură umedă cu morcov și migdale

Reteta Prăjitură umedă cu morcov și migdale

by admind

Această prăjitură este moale, aromată și plină de textură. Morcovul adaugă suculență, iar migdalele un gust delicat și o crustă ușor crocantă.

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 150 g zahăr brun
  • 200 g morcov ras
  • 100 ml ulei vegetal
  • 100 g făină
  • 100 g migdale măcinate
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 linguriță praf de copt
  • un praf de sare

Mod de preparare

  1. Bate ouăle cu zahărul până devin spumoase.
  2. Adaugă morcovul ras și uleiul, amestecând bine.
  3. Încorporează făina, migdalele, scorțișoara, praful de copt și sarea.
  4. Toarnă compoziția într-o tavă mică și coace la 180°C timp de 35–40 de minute.
  5. Lasă prăjitura să se răcească înainte de a tăia.

Poftă bună!

related articles