Prima pagină » Reteta Pulpă de pui la cuptor cu rozmarin

Reteta Pulpă de pui la cuptor cu rozmarin

by admind

Pulpa de pui la cuptor cu rozmarin este o rețetă simplă, dar foarte aromată. Rozmarinul conferă un parfum intens, iar carnea devine fragedă și suculentă. Perfectă pentru o cină elegantă sau un prânz de weekend.

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui întregi
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 4 căței usturoi
  • Sare, piper
  • 1 crenguță rozmarin proaspăt (sau 1 linguriță uscat)
  • 150 ml apă

Mod de preparare

  1. Spală și usucă bine pulpele de pui.
  2. Amestecă uleiul cu usturoiul zdrobit, rozmarinul, sare și piper.
  3. Freacă pulpele pe toate părțile cu acest amestec și lasă-le la marinat 30 minute (opțional).
  4. Așază-le într-o tavă, toarnă apa și acoperă cu folie.
  5. Coace la 180°C timp de 45 de minute.
  6. Îndepărtează folia și lasă încă 20 de minute la rumenit.
  7. Servește cu o garnitură de cartofi sau legume coapte.

Poftă bună!

related articles