Prima pagină » Reteta Tăiței de orez cu rață crocantă și legume în stil asiatic

Reteta Tăiței de orez cu rață crocantă și legume în stil asiatic

by admind

Inspirat din bucătăria asiatică, acest preparat aduce prospețime, culoare și texturi diverse într-o farfurie vibrantă, cu rață crocantă și legume sotate ușor.

Ingrediente

  • 1 piept de rață
  • 100 g tăiței de orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ceapă verde
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 linguriță ulei de susan
  • 1 lingură miere
  • sare, piper

Mod de preparare

  1. Fierbe tăițeii conform instrucțiunilor și clătește-i cu apă rece.
  2. Crestează pielea raței, prăjește-o 6-8 minute până devine crocantă, apoi întoarce și gătește încă 3 minute. Taie felii subțiri.
  3. Sotează legumele tăiate julienne în ulei de susan 3-4 minute.
  4. Adaugă tăițeii, sosul de soia și mierea, amestecă bine.
  5. Așază feliile de rață deasupra și presară ceapă verde tocată.

Poftă bună!

related articles