8
Inspirat din bucătăria asiatică, acest preparat aduce prospețime, culoare și texturi diverse într-o farfurie vibrantă, cu rață crocantă și legume sotate ușor.
Ingrediente
- 1 piept de rață
- 100 g tăiței de orez
- 1 morcov
- 1 ardei gras roșu
- 1 ceapă verde
- 2 linguri sos de soia
- 1 linguriță ulei de susan
- 1 lingură miere
- sare, piper
Mod de preparare
- Fierbe tăițeii conform instrucțiunilor și clătește-i cu apă rece.
- Crestează pielea raței, prăjește-o 6-8 minute până devine crocantă, apoi întoarce și gătește încă 3 minute. Taie felii subțiri.
- Sotează legumele tăiate julienne în ulei de susan 3-4 minute.
- Adaugă tăițeii, sosul de soia și mierea, amestecă bine.
- Așază feliile de rață deasupra și presară ceapă verde tocată.
Poftă bună!