21
Tartaletele umplute cu ciuperci si pui sunt aperitive perfecte pentru mesele de sărbătoare, fiind atat de gustoase cat și aspectuoase. Combinatia dintre carnea de pui, ciupercile și branza topita creaza o umplutura savuroasă care se potrivește perfect cu aluatul crocant al tartaletelor. Aceste gustari mici și delicioase vor incanta invitatilor în orice moment al festinului.
Ingrediente
- 15 tartalete (45 g)
- 1 ceapa (80 g)
- 400 g ciuperci champignon
- 500 g piept de pui
- 30 g ulei vegetal
- 150 g branza
- 1 legatura de marar (15 g)
- 1 lingurita sare (7 g)
- 1 praf de piper negru
Mod de preparare
- Taie pieptul de pui in cuburi mici si prajeste-le intr-o tigaie cu ulei vegetal pana devin aurii.
- Adauga ceapa tocata marunt si gateste timp de 5 minute, amestecand din cand in cand.
- Pune ciupercile feliate, mararul, sarea si piperul, si continua sa gatesti pana cand toata apa s-a evaporat, amestecand pentru a nu se lipi.
- Pune cate o lingura din amestecul obtinut in fiecare tartaleta, adauga branza rasa deasupra si coace-le in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 15 minute.
Pofta buna!