Prima pagină » Reteta Tartalete cu ciuperci și pui pentru masa de sărbătoare

Reteta Tartalete cu ciuperci și pui pentru masa de sărbătoare

by admind

Tartaletele umplute cu ciuperci si pui sunt aperitive perfecte pentru mesele de sărbătoare, fiind atat de gustoase cat și aspectuoase. Combinatia dintre carnea de pui, ciupercile și branza topita creaza o umplutura savuroasă care se potrivește perfect cu aluatul crocant al tartaletelor. Aceste gustari mici și delicioase vor incanta invitatilor în orice moment al festinului.

Ingrediente

  • 15 tartalete (45 g)
  • 1 ceapa (80 g)
  • 400 g ciuperci champignon
  • 500 g piept de pui
  • 30 g ulei vegetal
  • 150 g branza
  • 1 legatura de marar (15 g)
  • 1 lingurita sare (7 g)
  • 1 praf de piper negru

Mod de preparare

  1. Taie pieptul de pui in cuburi mici si prajeste-le intr-o tigaie cu ulei vegetal pana devin aurii.
  2. Adauga ceapa tocata marunt si gateste timp de 5 minute, amestecand din cand in cand.
  3. Pune ciupercile feliate, mararul, sarea si piperul, si continua sa gatesti pana cand toata apa s-a evaporat, amestecand pentru a nu se lipi.
  4. Pune cate o lingura din amestecul obtinut in fiecare tartaleta, adauga branza rasa deasupra si coace-le in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 15 minute.

Pofta buna!

related articles