Prima pagină » Reteta Cartofi copti cu usturoi si boia

Reteta Cartofi copti cu usturoi si boia

by admind

Acești cartofi copți cu usturoi și boia sunt o garnitură delicioasă și aromată, perfectă pentru orice masă. Gustul intens al usturoiului combinat cu boiaua aduce un plus de savoare preparatului.

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • ¾ linguriță sare
  • 2 lingurițe boia
  • ¾ linguriță pudră de usturoi

Mod de preparare

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 °C. Spălați fiecare cartof și tăiați-l în 12 felii.
  2. Într-un bol, combinați uleiul de măsline, sarea, boiaua și pudra de usturoi. Înaine de a așeza cartofii pe tava de copt, înmuiați fiecare felie în amestecul de condimente.
  3. Coaceți cartofii timp de 40-45 de minute, fără a-i întoarce.

Poftă bună!

related articles