Prima pagină » Reteta Ouă de prepeliță fierte și servite cu sos tartar

Reteta Ouă de prepeliță fierte și servite cu sos tartar

by admind

Un aperitiv sofisticat, dar ușor de pregătit, unde ouăle delicate de prepeliță se combină perfect cu gustul intens al sosului tartar.

Ingrediente

  • 12 ouă de prepeliță
  • Apă și sare pentru fiert
  • 100 g maioneză
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 1 castravete murat mic
  • 1 linguriță capere tocate
  • 1 linguriță suc de lămâie
  • 1 linguriță pătrunjel tocat
  • Piper după gust

Mod de preparare

  1. Fierbe ouăle de prepeliță timp de 4 minute în apă clocotită cu sare.
  2. Scoate-le și transferă-le într-un bol cu apă rece pentru a opri fierberea, apoi curăță-le cu grijă.
  3. Între timp, prepară sosul tartar amestecând maioneza cu muștarul, castravetele murat tocat fin, caperele, sucul de lămâie și pătrunjelul.
  4. Așază ouăle pe un platou și servește-le alături de sos.

Poftă bună!

related articles