Prima pagină » Reteta (Rulouri crocante cu spanac si cascaval afumat)

Reteta (Rulouri crocante cu spanac si cascaval afumat)

by admind

Aceste rulouri sunt ideale ca aperitiv sau gustare calda. Au un gust savuros si se pregatesc rapid cu ajutorul aluatului foietaj.

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 100 g spanac proaspat sau congelat
  • 100 g cascaval afumat ras
  • 1 ou batut

Mod de preparare

  1. Daca folosesti spanac congelat, dezgheata-l si scurge-l bine. Daca e proaspat, caleste-l rapid intr-o tigaie pana se inmoaie.
  2. Intinde foaia de aluat pe masa si presara uniform spanacul si cascavalul.
  3. Ruleaza cu grija aluatul si taie-l in bucati de aproximativ 2 cm grosime.
  4. Aseaza rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si unge-le cu oul batut.
  5. Coace-le la 190°C timp de 20-25 minute, pana cand devin aurii si crocante.
    Poftă bună!

related articles