Prima pagină » Reteta Curry cremos de năut cu spanac

Reteta Curry cremos de năut cu spanac

by admind

Un preparat vegetarian aromat, inspirat din bucătăria indiană. Năutul și spanacul sunt îmbrăcate într-un sos cremos de cocos și condimente exotice, perfect pentru o masă sățioasă.

Ingrediente:

  • 1 conservă năut fiert (400 g)
  • 100 g spanac proaspăt
  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură pastă de curry (sau curry pudră)
  • 200 ml lapte de cocos
  • 1 lingură ulei
  • sare, piper

Mod de preparare:

  1. Călește ceapa tocată mărunt în ulei până devine aurie.
  2. Adaugă usturoiul zdrobit și pasta de curry. Amestecă 1 minut.
  3. Pune năutul scurs și laptele de cocos. Lasă să fiarbă 10 minute.
  4. Adaugă spanacul și mai gătește 2-3 minute până se înmoaie.
  5. Potrivește de sare și servește cu orez sau pâine naan.

Poftă bună!

related articles