Prima pagină » Reteta Brioșe sărate cu spanac, brânză și roșii uscate

Reteta Brioșe sărate cu spanac, brânză și roșii uscate

by admind

Aceste brioșe sunt perfecte pentru un mic dejun sărat sau ca gustare consistentă. Au o textură moale, sunt pline de arome mediteraneene și se prepară foarte ușor.

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 150 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 50 g spanac tocat
  • 50 g brânză (telemea sau feta)
  • 6-7 roșii uscate tocate
  • sare, piper

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, bate ouăle cu uleiul și laptele.
  2. Adaugă făina amestecată cu praful de copt, apoi încorporează spanacul, brânza sfărâmată și roșiile uscate.
  3. Condimentează cu sare și piper după gust.
  4. Toarnă compoziția în forme de brioșe și coace-le 20-25 de minute la 180°C.
  5. Lasă-le să se răcească puțin înainte de a le scoate din formă.

Poftă bună!

related articles