Prima pagină » Reteta Tocanita de mazare cu morcovi si cimbru

Reteta Tocanita de mazare cu morcovi si cimbru

by admind

O mancare de post sau vegetariana, simpla si gustoasa, cu arome clasice care amintesc de mancarea de acasa.

Ingrediente

  • 300 g mazare verde (proaspata sau congelata)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

  1. Taie morcovii rondele subtiri si ceapa marunt.
  2. Caleste ceapa in ulei, apoi adauga morcovii si putina apa. Fierbe 5 minute.
  3. Pune mazarea, bulionul si cimbrul. Amesteca si toarna apa cat sa acopere.
  4. Fierbe 15-20 de minute, pana cand legumele sunt fragede.
  5. Potriveste gustul cu sare si piper. Serveste calda, simpla sau cu mamaliga.
  6. Poftă bună!

related articles