Prima pagină » Reteta Aperitiv crocant de hrișcă și hummus

Reteta Aperitiv crocant de hrișcă și hummus

by admind

Un aperitiv sănătos și diferit, cu texturi contrastante: baza crocantă de hrișcă și crema fină de hummus formează o combinație plină de savoare și nutrienți.

Ingrediente:

  • 100 g hrișcă fiartă și răcită
  • 2 linguri semințe de in sau chia
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare, piper

Pentru topping:

  • 100 g hummus clasic
  • microplante, feliuțe de roșii cherry sau castraveți

Mod de preparare:

  1. Amestecă hrișca fiartă cu semințele, uleiul și condimentele.
  2. Întinde compoziția subțire într-o tavă cu hârtie de copt.
  3. Coace 25-30 minute la 180°C până devine crocantă.
  4. Rupe în bucăți și unge cu hummus.
  5. Decorează cu legume proaspete și microplante.

Poftă bună!

related articles