Prima pagină » Reteta Chiftelute de naut cu coriandru si sos de iaurt

Reteta Chiftelute de naut cu coriandru si sos de iaurt

by admind

Aceste chiftelute vegane sunt o varianta gustoasa si hranitoare, cu arome orientale si textura crocanta la exterior, cremoasa la interior.

Ingrediente

  • 250 g naut fiert
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura coriandru verde tocat
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
  • 100 g iaurt pentru servit

Mod de preparare

  1. Pune nautul in blender cu ceapa, usturoiul, coriandrul, sarea si piperul. Mixeaza pana devine o pasta.
  2. Adauga faina si amesteca bine pana obtii un aluat modelabil.
  3. Formeaza chiftelute mici si prajeste-le in ulei incins.
  4. Scoate-le pe prosop de hartie si lasa-le sa se scurga.
  5. Serveste-le cu iaurt rece simplu sau cu usturoi.
    Poftă bună!

related articles