Prima pagină » Reteta Ghiveci de legume la cuptor cu busuioc

Reteta Ghiveci de legume la cuptor cu busuioc

by admind

O mancare de legume plina de culoare si arome mediteraneene, usor de pregatit si potrivita in orice sezon.

Ingrediente

  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare

  1. Taie toate legumele cuburi sau felii egale.
  2. Pune-le intr-o tava, adauga uleiul, sare, piper si busuiocul.
  3. Amesteca bine totul si acopera tava cu folie.
  4. Coace 30 minute la 180°C, apoi inca 10 minute fara folie.
  5. Serveste cald sau rece, simplu sau ca garnitura.
    Poftă bună!

related articles