Prima pagină » Reteta Chifle rotunde cu făină de hrișcă și semințe de susan

Reteta Chifle rotunde cu făină de hrișcă și semințe de susan

by admind

Aceste chifle sunt ușoare, ușor crocante la exterior și moi în interior. Făina de hrișcă le oferă o aromă aparte și un plus de fibre.

Ingrediente:

  • 300 g făină albă
  • 100 g făină de hrișcă
  • 7 g drojdie uscată
  • 200 ml apă călduță
  • 10 g zahăr
  • 7 g sare
  • 2 linguri ulei
  • semințe de susan pentru presărat

Mod de preparare:

  1. Dizolvă drojdia și zahărul în apă și lasă 10 minute să se activeze.
  2. Adaugă făina, sarea și uleiul și frământă un aluat elastic.
  3. Lasă-l la dospit 1 oră.
  4. Împarte aluatul în 8 bile egale și modelează chifle.
  5. Unge cu puțină apă și presară semințele de susan.
  6. Coace-le în cuptor preîncălzit la 200°C timp de 20-25 de minute.

Poftă bună!

related articles