Prima pagină » Reteta Pâine integrală cu fulgi de porumb și miere

Reteta Pâine integrală cu fulgi de porumb și miere

by admind

O pâine cu textură ușor crocantă și gust delicat de miere, ideală pentru mic-dejunuri sau gustări dulci-sărate.

Ingrediente:

  • 300 g făină integrală
  • 100 g făină albă
  • 2 linguri miere
  • 50 g fulgi de porumb
  • 250 ml apă călduță
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 linguriță sare
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

  1. Amestecă făina, drojdia, sarea și fulgii de porumb într-un bol mare.
  2. Adaugă mierea, apa și uleiul, apoi frământă până obții un aluat omogen.
  3. Acoperă și lasă la dospit 1 oră.
  4. Transferă aluatul într-o formă și coace la 190°C timp de 35-40 minute, până se rumenește.

Poftă bună!

related articles