Prima pagină » Reteta Pane carasau (pâine subțire sardă) la cuptor

Reteta Pane carasau (pâine subțire sardă) la cuptor

by admind

Pâine tradițională italiană, subțire și crocantă, perfectă ca snack sau pentru platouri cu brânzeturi.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 170 ml apă
  • 1 linguriță sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Făină pentru presărat

Mod de preparare:

  1. Amestecă făina, apa, uleiul și sarea într-un bol și frământă un aluat neted.
  2. Lasă-l la odihnit 30 de minute, apoi împarte-l în bile.
  3. Întinde fiecare bilă foarte subțire și coace-le pe rând 1-2 minute pe fiecare parte într-un cuptor foarte bine încins (220°C).
  4. Se vor umfla ușor, apoi devin crocante.

Poftă bună!

related articles