5
O variantă proaspătă a salatei clasice de cartofi, unde dressingul cu muștar și verdețuri transformă totul într-un preparat viu și revigorant. Ideală pentru picnicuri sau garnitură.
Ingrediente:
- 500 g cartofi noi mici
- 1 linguriță muștar Dijon
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță oțet de mere
- 1 linguriță miere
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 1 lingură mărar
- sare, piper
Mod de preparare:
- Fierbe cartofii în coajă până devin fragezi, apoi curăță-i și taie-i în jumătăți.
- Amestecă muștarul cu uleiul, oțetul și mierea până obții un sos omogen.
- Adaugă verdețurile tocate și condimentează.
- Amestecă cartofii calzi cu dressingul și lasă-i să absoarbă aromele câteva minute.
- Servește salata călduță sau la temperatura camerei.
Poftă bună!