10
O supa exotica, dulce si racoritoare, care combina aroma morcovilor cu aciditatea portocalei si prospetimea coriandrului. O alegere perfecta pentru un pranz usor.
Ingrediente
- 5 morcovi medii
- 1 ceapa
- sucul de la 1 portocala
- 700 ml supa de legume sau apa
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita coriandru macinat
- sare si piper
Mod de preparare
- Curata morcovii si ceapa, apoi taie-le cuburi.
- Incalzeste uleiul intr-o oala si caleste ceapa timp de 2-3 minute.
- Adauga morcovii si coriandrul, amesteca bine, apoi toarna supa.
- Fierbe la foc mediu 20-25 de minute, pana cand morcovii sunt fragezi.
- Paseaza supa cu blenderul, adauga sucul de portocala, sare si piper, si mai lasa 2 minute pe foc. Serveste calda, cu crutoane sau seminte.
Poftă bună!