Prima pagină » Reteta Focaccia cu roșii cherry și busuioc proaspăt

Reteta Focaccia cu roșii cherry și busuioc proaspăt

by admind

Această pâine italiană este moale în interior, crocantă la exterior și foarte aromată. Ideală pentru platouri de aperitive.

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 300 ml apă călduță
  • 7 g drojdie uscată
  • 1 linguriță sare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 150 g roșii cherry
  • frunze de busuioc proaspăt

Mod de preparare:

  1. Dizolvă drojdia în apă și adaugă făina, sarea, 2 linguri de ulei.
  2. Frământă și lasă la crescut 1 oră.
  3. Pune aluatul într-o tavă unsă, apasă cu degetele.
  4. Adaugă roșiile, busuiocul și stropește cu ulei.
  5. Coace la 220°C timp de 25-30 minute.

Poftă bună!

related articles