Prima pagină » Reteta Lipii pufose coapte pe plită, cu usturoi și verdețuri

Reteta Lipii pufose coapte pe plită, cu usturoi și verdețuri

by admind

Aceste lipii sunt moi și aromate, coapte rapid pe plită și perfecte pentru a însoți mâncăruri orientale, humus sau supe.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 150 ml apă călduță
  • 2 linguri iaurt
  • 1 lingură ulei
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 1 cățel usturoi zdrobit
  • verdeață tocată (mărar/pătrunjel)

Mod de preparare:

  1. Amestecă toate ingredientele într-un bol și frământă un aluat moale.
  2. Lasă-l 30 de minute la odihnă.
  3. Împarte în bile, întinde lipii subțiri.
  4. Coace pe plită uscată, câte 2 minute pe fiecare parte.

Poftă bună!

related articles