Prima pagină » Reteta Mini-baghete cu usturoi și parmezan

Reteta Mini-baghete cu usturoi și parmezan

by admind

Crocanți la exterior, aromați cu usturoi și parmezan, acești mini-baghete sunt ideali ca aperitiv sau alături de supe și salate.

Ingrediente:

  • 300 g făină albă
  • 200 ml apă călduță
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 linguriță sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 3 linguri parmezan ras

Mod de preparare:

  1. Frământă făina cu apa, drojdia, sarea și uleiul până obții un aluat omogen.
  2. Lasă la crescut 1 oră.
  3. Împarte în mini-baghete, unge-le cu ulei amestecat cu usturoi și presară parmezan.
  4. Coace-le la 200°C timp de 20-25 minute.

Poftă bună!

related articles