Prima pagină » Reteta Pâine cu ceapă caramelizată și bacon (copt la tavă)

Reteta Pâine cu ceapă caramelizată și bacon (copt la tavă)

by admind

O pâine sărată, bogată în gust, excelentă pentru micul dejun sau sandvișuri calde.

Ingrediente:

  • 400 g făină
  • 250 ml apă
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 linguriță sare
  • 1 ceapă mare caramelizată
  • 100 g bacon prăjit și tocat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

  1. Pregătește ceapa caramelizată și baconul.
  2. Amestecă făina, drojdia, sarea, apoi încorporează apa, uleiul, ceapa și baconul.
  3. Frământă și lasă la dospit 1 oră.
  4. Toarnă într-o tavă și coace la 190°C timp de 35-40 de minute.

Poftă bună!

related articles