Prima pagină » Reteta Pâine cu dovleac și nuci pecan

Reteta Pâine cu dovleac și nuci pecan

by admind

O pâine de toamnă, cu gust cald, ușor dulceag și crocantă de la nucile pecan. Ideală ca gustare sau cu ceai.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 200 g piure de dovleac
  • 2 ouă
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1/2 linguriță sare
  • 100 g nuci pecan tocate
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

  1. Amestecă ouăle, dovleacul, mierea și uleiul.
  2. Adaugă făina, praful de copt, sarea, scorțișoara și nucile.
  3. Toarnă compoziția într-o tavă.
  4. Coace la 180°C timp de 35-40 de minute.

Poftă bună!

related articles